Ansvarsfraskrivelse

FINFO site er udarbejdet af Danmarks Centralbibliotek for Indvandrerlitteratur, en filial af den danske stat og Universitetsbiblioteket.

Målet med FINFO-webstedet er at fremme adgang til data for den flersprogede gruppe i Danmark. FINFO bøjer over bagud for at introducere opdateret og ændre data. Demonstrerede fejl vil blive afhjulpet, hvis det er tænkeligt. På trods af at leverandøren bøjer sig bagud for at vise et præcist og infektionsfri site, er det forsynet med ingen udtrykkelig eller udledt garanti.

Dette websted er givet ‘som synes at være’.

FINFO gør ikke og kan ikke skærm eller kontrollere indholdet eller tilgængeligheden af ​​data, der skal udnyttes til dette websted, og bør ikke overvejes overhovedet for noget sådant stof eller data.

FINFO har ikke ansvaret for indholdet af ethvert websted, der er forbundet med dette websted. Tilsluttede lokaliteter er ikke partner med, omfavnet eller støttet af FINFO, medmindre det udtrykkeligt udtrykkes, på trods af hvad der forventes. Kunderne opfordres udtrykkeligt til at lave deres egen selvstændige forskning, og dataene må aldrig ses som fagleder eller formaning.

På den off chance at du har brug for særlig rådgivning, bør du pålideligt erhverve dygtig vejledning i det specifikke felt før det afhænger af eventuelle data, der findes på dette websted. Alle udskriftsimprints, logoer og forskellige imprints dukkede op på dette websted tilhører deres individuelle indehavere.