Om FINFO

Om de administrationer, der gives på dette websted, kontaktoplysninger og ansvarsfraskrivelse

FINFO’s overordnede punkt er at give agenter af etniske / dialektiske minoriteter bedre adgang til data om deres rettigheder, forpligtelser og åbninger i det danske samfund. Adgang til data betragtes som et væsentligt for at forene samfundet og til dynamisk investering i alle samfundslivets kredse.

FINFO er en webfordeling givet af staten og universitetsbiblioteket / det danske bibliotek for indvandrerlitteratur. Forvaltningen opretholdes gensidigt af Immigrantbiblioteket og de provinsielle og civile biblioteker. I et nærliggende samarbejde følger de medfølgende biblioteker et websted, der giver adgang til gældende:

Generelle data om Danmark og dataforbindelser, der dækker emner som rettigheder, forpligtelser og åbne døre for etniske minoriteter i Danmark, jobannoncering, træning, social velfærd, ledelse, kultur og rekreative, offentlige og lovgivningsmæssige spørgsmål og bevidste tilknytninger og foreninger.

FINFO‘s punkt er at præsentere data i 13 dialekter på dette område af hjemmesiden: Dansk, Albansk, Arabisk, Bosnisk / Kroatisk / Serbisk, Engelsk, Fransk, Kurdisk (Kurmanji), Persisk, Tamil, Tyrkisk, Urdu og Vietnamesisk. Desuden er det et mål for FINFO at opfordre relevante eksperter og foreninger til at fokusere på data til etniske minoriteter på deres websteder.

Provincial og storbystatistikker og -forbindelser, som uanset de problemer, der er sagt i den tidligere passage, også indeholder særlige nærliggende gruppedata, a. o. Om arbejdet i Integration Board. Provins- og nærliggende data udstillet på FINFO er givet og ændret af territoriale og civile biblioteker.